Håkkihoder

Håkkihoder er et aktivitetstilbud som omgår krav til økonomi og foreldreinnsats. Håkkihoder er gratis, og barna kan låne alt nødvendig utstyr. Skøytetreningen foregår i AKS/SFO-tiden, og krever dermed ikke foreldreinnsats.

Prosjektet gjennomfører gratis skøytetrening for AKS/SFO barn i 1-4 kl i Grüner ishall, Løren ishall og Tønsberg ishall og over 620 barn fikk sesongen 2022/2023 20 økter hver på is.

Erfaringer fra Håkkihoder Grünerløkka, Løren og Tønsberg vil inngå i det videre arbeidet med å utvikle en samarbeidsmodell mellom skole, idrettslag og frivillighet for å rekruttere barn i organisert idrett. Ambisjonen er å utvikle en modell for rekruttering og inkludering som kan tas i bruk over hele landet, uavhengig av idrettsgren. Prosjektet vil pågå ut 2025.

Les mer om Håkkihoder her!
Logoen til håkkihoder - en tegning av en håkkispiller i fart
Lørenskog kommune

Lørenskog Frivillighetsråd

Lørenskog Frivillighetsråd ble stiftet våren 2019 som følge av Lørenskog frivillighetspolitiske plattform. Rådet er et samarbeidsorgan mellom frivilligheten og kommunen og skal sørge for at kommunens frivillighetspolitikk ivaretar vekst og utvikling av frivilligheten i Lørenskog. Frivillighetsrådet er felles eie og skal sørge for at kommunen har kontakt med hele bredden av frivilligheten.

Rådet består av representanter fra ulike sektorer i kommunen og flere ulike frivillige lag, foreninger og organisasjoner. Frivillighetsrådet arrangerer frivillighetskonferanse, kurs og opplæring i samarbeid med Lørenskog frivilligsentral, og er ansvarlig for Lørenskogs frivillighetspris.

Lørenskog kommune vant Frivillighet Norges pris som Årets Frivillighetskommune i 2020.

Gå til nettside
Foto: To mennesker står foran en solnedgang og legger armene sine sammen slik at de utgjør ett hjerte.

Velg et annet emne

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.