Kommende arrangementer

Tidligere arrangementer

Dato:
16
.
8
.
21
Tidspunkt:
15:00

ALLEMED på Arendalsuka 2021

Det siste året har satt flere av barrierene under lupen for mange av oss og forsterket de for andre. Fritidserklæringen sier at alle barn og unge skal ha mulighet til å delta jevnlig i minst én organisert fritidsaktivitet sammen med andre - men har de det?

Nasjonal dugnad mot fattigdom og utenforskap blant barn og unge (NDFU) tar debatten på Arendalsuka og kartlegger status på deltakelse og hva ungdomspartiene prioriterer for å få alle med framover.

Se arrangement på Facebook her.

Se programmet vårt på på Arendalsuka.no her.

Plakat: Live-stream på Facebook, mandag 16. august kl. 15
Dato:
11
.
3
.
21
Tidspunkt:
17:00

ALLEMED-dugnad i UngOrg

Barne- og ungdomsorganisasjonene i Oslo (UngOrg) er en paraplyorganisasjon bestående av over 60 barne- og ungdomsorganisasjoner i Oslo. De jobber for å fremme engasjementet og interessene til barne- og ungdomsorganisasjoner, og bistår medlemmene sine med blant annet kurs og rådgivning. Nå ønsker de å øke fokus på fattigdom og utenforskap blant sine medlemsorganisasjoner.

Alle medlemsorganisasjoner i UngOrg inviteres til å delta på digital ALLEMED-dugnad.

Påmeldingslenken er utgått.

Dato:
28
.
1
.
21
Tidspunkt:
9:00

ALLEMED-konferansen 2021

Bli med oss på årets heldigitale konferanse som streames live fra Nationaltheatret Konferansesenter, med mange spennende gjester og innlegg på programmet. Sammen skal vi forsøke å svare på hva vi kan gjøre for å nå de som vi vet at faller utenfor.

Vi får besøk av en rekke sentrale organisasjoner som Redd Barna, Unge Funksjonshemmede, Frivillighet Norge og Frelsesarmeen. Under konferansen får vi også høre fra to av våre samarbeidskommuner, om hvordan de har tatt i bruk ALLEMED-verktøyet og deres erfaringer med det Nasjonale Fritidskortet. Konferansen ledes av Svein Tore Bergestuen og åpnes av barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad.

Arrangementet er gratis, og aktuelt for alle som jobber med og for barn og unges deltakelse i fritidsaktiviteter!

Bli med!

Link til påmelding

Link til Facebook-arrangement

ALLEMED-konferansen 2021 plakat