Kommende arrangementer

Ingen arrangementer akkurat nå.

Tidligere arrangementer

Dato:
21
.
11
.
23
Tidspunkt:
18:00

ALLEMED-dugnad i Strand kommune!

Strand kommune inviterer til en tverrfaglig dugnad der vi sammen bruker dialogverktøyet ALLEMED for å skape diskusjon, bevissthet og finne løsninger på hvordan vi i fellesskap kan jobbe for å få alle barn og unge med i fritidsaktiviteter.

Som kommune er det vi som møter barna og familier, og som kan oppdage barrierer for deltakelse og bygge broer inn i fritidsaktiviteter. Ved å jobbe sammen på tvers av fag og sektorer, kan vi fellesskap sikre at alle barn får oppfylt sin rett til lek og fritid.

Tidspunkt og sted:

Tirsdag 21. november kl.18.00-20.30 på Fjelltun Skole

Kontaktperson: Magda Kosowska, fritidsveileder
tlf. 90916546, e-post: magda.kosowska@strand.kommune.no

Fire personer sitter i en gruppediskusjon hvor de har caser på bordet
Dato:
16
.
11
.
23
Tidspunkt:
17:00

ALLEMED-dugnad i Fredrikstad kommune!

Er du opptatt av at alle barn og unge skal kunne delta i fritidsaktiviteter? Ser du at mange stoppes av barrierer som økonomi, transport, språk/kultur eller andre ting og vil gjøre noe med det? Bli med på ALLEMED-dugnad og lansering av lokal fritidserklæring 16. november i Fredrikstad!

Ingen aktører klarer dette alene – så her må vi samarbeide på tvers! Frivilligheten og sivilsamfunnet, næringslivet, politikere og kommunen er invitert til dugnaden, både så vi kan bli bedre kjent og også fortsette det viktige samarbeidet for å inkludere alle barn og unge i fritidsaktiviteter i Fredrikstad.

Meld deg på her!

Tidspunkt og sted: Torsdag 16. november kl.17.00-20.00 på Quality Hotel Fredrikstad

Kontaktperson: Erik Kruse, SLT-koordinator (e-post: erlikr@fredrikstad.kommune.no eller mob. 45 41 91 72)

Fire barn står og sitter på en stor huske sammen. De ler og har det gøy. Tre sitter nede og en står oppreist.
Dato:
6
.
11
.
23
Tidspunkt:
18:00

ALLEMED-dugnad i Indre Fosen kommune!

Indre Fosen kommune har inngått et samarbeid med Nasjonal dugnad mot fattigdom og utenforskap blant barn og unge (NDFU). Samarbeidet er inngått for å styrke kommunens og frivillighetens forutsetning og motivasjon for å realisere Fritidserklæringens mål om at alle barn og unge skal ha mulighet til å delta i minst én organisert fritidsaktivitet, uavhengig av familiens økonomiske og sosiale situasjon.

I den anledning ønsker Indre Fosen kommune å invitere deg til en tverrfaglig ALLEMED-dugnad mellom kommune og frivillighetenfor å skape diskusjon, bevissthet og å finne løsninger på hvordan vi i felleskap kan jobbe for å få alle barn og unge med i fritidsaktiviteter.

Dugnadene vil bli avholdt to dager, så her har du mulighet til å velge hvilken du vil delta på - eller om du deltar på begge.

Meld deg på her!

Tidspunkt og sted:

Mandag 6. november kl.18.00-20.30 i Smia (Leksvik)

Tirsdag 7. november kl. 18:00-20:30 i Bojersalen (Rissa)

Kontaktperson: Sølvi Dahlen Lauvsnes, E-post: solvi.lauvsnes@indrefosen.kommune.no, Tlf: 90945867

Seks barn klatrer i en klatrevegg. Fem av barna klatrer og en av dem står og ser på.
Dato:
2
.
11
.
23
Tidspunkt:
17:00

Velkommen til ALLEMED dugnad i Lørenskog kommune!

Fritidserklæringens mål er at alle barn, uavhengig av foreldrenes sosiale og økonomiske situasjon, skal ha mulighet til å delta jevnlig i minst én organisert fritidsaktivitet. Nå er tiden for at vi også jobber/styrker arbeidet med fritidserklæringen her hos oss i Lørenskog.

Alle barn har rett til en god oppvekst med en meningsfull fritid, der de får oppleve mestring, og tilhøre et fellesskap. Forskning og statistikk viser at mange barn ikke deltar i organiserte fritidsaktiviteter på bakgrunn av ulike barrierer; økonomi kan være en årsak til frafall i kommunens aktivitetstilbud. Andelen barn og unge som vokser opp i lavinntektsfamilier er økende.

Vi inviterer til tverrsektoriell dugnad der vi sammen bruker dialogverktøyet ALLEMED for å skape diskusjon, bevissthet og finne løsninger på hvordan vi, hver for oss og i fellesskap kan jobbe for å få alle barn og unge med i fritidsaktiviteter.

Her kan du melde deg på!

https://forms.office.com/e/ZytrgjdmbG

Tidspunkt: 2. november fra kl. 17-20.

Sted: Kjenn skole, Samfunnssalen.

Kontaktpersoner: Camilla Heggelund Paulsen, Geir Morten Frøland, Marion Kilde, Toini Kristensen, Inga Marit Bakken og Lillian Halvorsen.
Bilde av personer som jobber med ALLEMED ved et bord!
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.