Kontakt oss

Har du spørsmål om ALLEMED, eller vil du dele deres erfaringer og suksesshistorier med inkluderingsarbeid med oss? Ønsker du mer informasjon om ALLEMED-initiativet eller verktøyet? Sjekk ut «Ofte stilte spørsmål» under, eller ta kontakt med oss på e-post: kontakt@allemed.no.

Dersom det er ønskelig, kan dere kontakte oss i sekretariatet direkte:

Prosjektleder (vikariat)
Ingibjørg Jonasdottir
Maren Alstad Johansen
Prosjektkoordinator
Maren Alstad Johansen
Prosjektkoordinator
Maren Vieth Mildestvedt
Elvane H. Sokoli
PRosjektleder (i permisjon)
Elvane H. Sokoli

Hvem er NDFU?

Nasjonal dugnad mot fattigdom og utenforskap blant barn og unge er et bredt fellesinitiativ bestående av norske frivillige organisasjoner, fagmiljøer og foreninger. Vi har som mål å belyse norsk fattigdom og bidra til å bekjempe negative konsekvenser av utenforskap blant barn og unge. Du kan lese mer om oss her.

Hvordan bli med?

Du blir enkelt med ved å registrere kommune eller organisasjon og gjennomføre en ALLEMED-dugnad.

Kan jeg søke pengestøtte her?

Nei, det kan du dessverre ikke. ALLEMED er et informasjon- og handlingsverktøy som legger til rette at man selv tar opp tema og arbeider direkte med inkludering i egen organisasjon. Du kan ta kontakt direkte med organisasjonene som er med i dugnaden for å høre om deres støtteordninger. Du finner de her.

Jeg har ikke mottatt noe i posten.

Leveringstid på materiale til teamdugnaden er omtrent en uke. Husket du å krysse av for at du ville ha materialet tilsendt via post når du registrerte deg? Hvis ikke, registrer kommunen eller organisasjonen på nytt. Har du ikke mottatt materialet etter en uke ta kontakt med oss.

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.