Veiledning

Alle organisasjoner er ulike. Lite styre, stort styre, ikke noe styre. Møtetid, ikke møtetid, hvorfor møter? Landsdekkende paraplyorganisasjoner, lokale idrettslag, korps, lokallag og speiderlag. Frivillig drift, ansatt ressurser. 100 barn, 10 barn, ingen barn. Alle organisasjoner er ulikt utviklet og driftet, og det er ikke alltid lett å vite hvor man skal starte et inkluderingsarbeid for å få alle barn og unge som ønsker det, til å delta i sin organisasjon. ALLEMED er et godt verktøy, men funker det for alle?

Her kan du velge mellom stordugnad og lokaldugnad. Forskjellen på stordugnad og lokaldugnad handler om hvilke ledd i organisasjonen som skal delta.

  • Velg lokaldugnad hvis du ønsker å gjennomføre dugnaden i ytterste ledd i organisasjonen (et lag, en fritidsklubb etc.).
  • Velg stordugnad hvis ledelsen i organisasjonen skal være med hvor større beslutninger kan fattes (styret for fritidsklubbene nasjonalt?).
Illustrasjon: Hånd holder liste med øyne rundt
Illustrasjon: Jente med pc sender epost

Registrer din organisasjon

Ønsker du å få tilsendt materialet i posten? Registrer deg her, så sender vi det til deg i posten.

Registrer organisasjon
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.