Illustrasjon: Gruppe ungdommer i ulike sport- og kulturaktiviteter

Bli med på den nasjonale dugnaden for å bidra til at alle barn og unge kan delta i fritidsaktiviteter

Illustrasjon: Jente og gutt i dialog over en verktøykasse

Dialogverktøy

Alle kan ta i bruk våre verktøy
- helt gratis, og helt uten forkunnskaper

Illustrasjon: Gutt løper fra en bank bygning

Inspirasjonsbank

Mange har benyttet seg av våre verktøy - det er mye å lære av gode eksempler

Gå til inspirasjonsbanken
Illustrasjon: Ulike barn gjør ulike fritidsaktiviteter

ALLEMED-håndbok

En håndbok for kommuners arbeid med å realisere Fritidserklæringen lokalt

Gå til ALLEMED-håndboka
Illustrasjon: Filmrull med teksten Alle med

Våre filmer

Fikk du ikke med deg ALLEMED-konferansen 2021?

Se våre filmer

Nyheter

Ordfører Jon Halvor Midtmageli smiler mot kamera i solen utenfor kommunehuset og holder opp en plakat som sier “Hva kan vi gjøre for at alle barn skal få muligheten til å delta i fritidsaktiviteter?.
27
.
9
.
2021
Hvordan markedsføre ALLEMED-dugnad i kommunen?
Øyer kommune deler sine idéer!

En viktig del av å planlegge godt for arrangeringen av en ALLEMED-dugnad er å skape oppmerksomhet rundt arbeidet som nå er i gang. Onsdag 17. november inviterer Øyer kommune til ALLEMED-dugnad. Nå jobber de målrettet for å skape oppmerksomhet rundt arrangementet! Aktivitetskoordinator med arbeidsgruppe har tatt initiativ på egenhånd og brukt flere ulike plattformer for å få flest mulig med.

Aktivitetskoordinator Hilde Odden Rom i Øyer kommune deler deres beste tips til god markedsføring!

  • Publiser en artikkel på kommunens hjemmesider! I Øyer fikk de ordføreren til å stille opp på artikkelens hovedbilde med en ALLEMED-plakat. De har også viet et eget område på hjemmesiden til ALLEMED!
  • Bruk kommunens sosiale medier for å informere om når dugnaden skal holdes, slik at man tidlig kan sette av datoen
  • Bruk ALLEMED-filmene! Øyer planlegger å publisere filmene jevnlig på sosiale medier fram mot dugnaden for å holde interessen oppe.
  • Foregår det andre typer samlinger eller arrangementer i kommunen hvor dere kan presentere dugnaden? I Øyer fikk arbeidsgruppen løfte dugnaden på kick-off med tjenesteenhetens kontaktpersoner for frivilligheten og følger opp på et senere dialogmøte.
  • Kontakt lokalavisa! Øyer kommune har allerede fått publisert en sak i Øyermagasinet (les artikkelen her på side 38-39). Videre skal de kontakte Østnytt og koble på lokalavisa når det nærmer seg dugnad

Det står ikke på ideer til hvordan man kan markedsføre en ALLEMED-dugnad - det kan være til inspirasjon for andre! Har du noen gode tips som du vil dele? Ta kontakt med oss!

Ønsker du materiell til markedsføring av ALLEMED-dugnad hos dere? Ta kontakt med din ALLEMED-kontakt, eller send oss en e-post på kontakt@allemed.no!

...

Ønsker du å få flere barn og unge med i fritidsaktiviteter?

- Da har du kommet til riktig sted!

ALLEMED er et gratis verktøy som skal gjøre det lettere for deg å inkludere alle barn og unge i fritidsaktivitet, uavhengig av familiens økonomi. Verktøyet brukes til å skape diskusjon og finne gode løsninger på hva dere kan gjøre for å få alle med. Bli med og gjør en forskjell.

Les mer om oss