Hvordan lykkes med gjenåpningen?

Tre ungdommer i matchende t-skjorter sitter i skyggen av store trær omringet av pappfigurer i forskjellige farger. De ler og kaster fargerike papirlapper i været.
Foto: Cristi Tohatan
Vi har samlet noen nyttige verktøy for aktivitetstilbydere!

Endelig er vi i gang med fritidsaktiviteter!

Denne høsten er det mange frivillige lag, foreninger og organisasjoner som starter opp igjen etter halvannet år med nedstenging og begrensede muligheter for å drive fritidsaktiviteter for barn og unge. Koronapandemien har satt barrierer for deltakelse under lupen; for mange har barrierene blitt forsterket, og flere av oss har samtidig blitt mer oppmerksomme på hva som gjør at enkelte faller utenfor.

Vi har samlet nyttige verktøy for aktivitetstilbydere for å bistå dere på veien med å sikre barn og unges rett til deltakelse - uavhengig av økonomi, sosiale ressurser, kulturell bakgrunn og funksjonsevne. Trenger du mer inspirasjon? Ta en titt i ALLEMED-håndboken her!

Lykke til!

Frivillighet Norge

Norges Idrettsforbund

Norsk Friluftsliv

UngOrg/UngMed

Unge Funksjonshemmede

Ungdom og Fritid

LNU

Kjenner du til flere nyttige verktøy for inkluderingsarbeid? Tips oss på kontakt@allemed.no!

Tilbake til alle nyheter

Les mer

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.