Fikk du ikke med deg konferansen?

Foto: Konferansier Tinashe Williamson sitter i sofaprat med Camara Lundestad Joof og rådgiver i Unge funksjonshemmede, Oda Oftung.
Foto av Elena Bentzen ved Mesh
Se opptaket her!

Årets ALLEMED-konferanse gikk av stabelen onsdag 26. januar med nærmere 700 digitale og fysiske deltakere! Sammen med engasjerte ildsjeler og sterke stemmer for inkludering av barn og unge, satte vi søkelyset på hva hver og en av oss kan gjøre - og hva vi kan samarbeide om - for å sikre barn og unges rett til deltakelse på fritiden.

"ALLEMED er et utrolig bra verktøy som gir kunnskap om hvordan det er å vokse opp i fattige familier. Dette er kunnskap som er viktig å få ut til alle kommuner! Jeg ønsker at flest mulig bruker den erfaringen som ALLEMED har, sånn at flere barn kan få delta i fritidsaktiviteter." - Barne- og familieminister Kjersti Toppe på ALLEMED-konferansen 2022

Tekstet opptak og opptak av enkeltinnlegg vil publiseres om kort tid. Følg med!

Har du tilbakemeldinger, eller ønsker å foreslå tema eller innleggsholder for ALLEMED-konferansen 2023? Ta kontakt med oss!

Tilbake til alle nyheter

Les mer

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.