Hvordan markedsføre ALLEMED-dugnad i kommunen?

Ordfører Jon Halvor Midtmageli smiler mot kamera i solen utenfor kommunehuset og holder opp en plakat som sier “Hva kan vi gjøre for at alle barn skal få muligheten til å delta i fritidsaktiviteter?.
Ordfører Jon Halvor Midtmageli
Øyer kommune deler sine idéer!

En viktig del av å planlegge godt for arrangeringen av en ALLEMED-dugnad er å skape oppmerksomhet rundt arbeidet som nå er i gang. Onsdag 17. november inviterer Øyer kommune til ALLEMED-dugnad. Nå jobber de målrettet for å skape oppmerksomhet rundt arrangementet! Aktivitetskoordinator med arbeidsgruppe har tatt initiativ på egenhånd og brukt flere ulike plattformer for å få flest mulig med.

Aktivitetskoordinator Hilde Odden Rom i Øyer kommune deler deres beste tips til god markedsføring!

  • Publiser en artikkel på kommunens hjemmesider! I Øyer fikk de ordføreren til å stille opp på artikkelens hovedbilde med en ALLEMED-plakat. De har også viet et eget område på hjemmesiden til ALLEMED!
  • Bruk kommunens sosiale medier for å informere om når dugnaden skal holdes, slik at man tidlig kan sette av datoen
  • Bruk ALLEMED-filmene! Øyer planlegger å publisere filmene jevnlig på sosiale medier fram mot dugnaden for å holde interessen oppe.
  • Foregår det andre typer samlinger eller arrangementer i kommunen hvor dere kan presentere dugnaden? I Øyer fikk arbeidsgruppen løfte dugnaden på kick-off med tjenesteenhetens kontaktpersoner for frivilligheten og følger opp på et senere dialogmøte.
  • Kontakt lokalavisa! Øyer kommune har allerede fått publisert en sak i Øyermagasinet (les artikkelen her på side 38-39). Videre skal de kontakte Østnytt og koble på lokalavisa når det nærmer seg dugnad

Det står ikke på ideer til hvordan man kan markedsføre en ALLEMED-dugnad - det kan være til inspirasjon for andre! Har du noen gode tips som du vil dele? Ta kontakt med oss!

Ønsker du materiell til markedsføring av ALLEMED-dugnad hos dere? Ta kontakt med din ALLEMED-kontakt, eller send oss en e-post på kontakt@allemed.no!

Tilbake til alle nyheter

Les mer