Kommende arrangementer

Tidligere arrangementer

Dato:
9
.
2
.
22
Tidspunkt:
18:00

ALLEMED-dugnad i Klepp kommune

Me ønska at DU skal vera med!

Lag, foreiningar, og kommunen tilbyr ein rekke gode aktivitetar, men nokon barn og unge faller likevel utanfor. Korleis kan me sikra at ALLE barn og unge er med på fritidsarenaer? Korleis kan kommunen støtta frivilligheita i dette viktige arbeidet? Korleis kan me forbetra samarbeidet og auka kunnskapen, slik at me får ALLEMED?

Kontaktperson: Thorbjørg Isafold Kristjansdottir, Kulturvern- og fritidskonsulent

Dato:
8
.
2
.
22
Tidspunkt:
17:30

ALLEMED-dugnad i bydel Alna (Oslo)

Alle barn og unge skal ha muligheter til å delta i fritidsaktiviteter, uavhengig av familiens økonomi. Det er mange gode krefter i Bydel Alna som bidrar til aktiviteter for barn og unge, men vi kan få til mer med et tettere samarbeid.

Bydel Alna inviterer derfor til en ALLEMED-dugnad. Målet er at vi skaper en felles bevissthet, deler erfaringer og ideer om hvordan vi kan sikre at alle barn og unge får mulighet til å delta i fritidsaktiviteter, uavhengig av familiens økonomi eller sosiale forhold.

Les mer og meld deg på her!

Fotografi med plakat: En mann og en gutt ler og spiller ishockey sammen. Gul firkant på høyre side med teksten “Bydel Alna inviterer til: ALLEMED-dugnad. Bli med og gjør en forskjell! Sammen får vi ALLEMED!”
Dato:
26
.
1
.
22
Tidspunkt:
9:00

ALLEMED-konferansen 2022

Onsdag 26. januar fra kl. 09:00 - 14:30 streames årets digitale ALLEMED-konferanse direkte fra Mesh Youngstorget i Oslo. Få med deg våre dagsaktuelle gjester og innleggsholdere som setter barn og unge på agendaen. Sammen skal vi forsøke å svare på hva hver og en av oss kan gjøre for å sikre inkluderingen av barn og unge, og hva vi kan samarbeide om.

Meld deg på her

Følg arrangementet på Facebook her

Se programmet her

Dato:
7
.
12
.
21
Tidspunkt:
18:00

ALLEMED-dugnad i Hemsedal kommune

Hemsedal kommune ønsker å samle kommunen og frivilligheten for å få en felles bevissthet, utvikle idéer og dele erfaringer rundt hvordan man kan sikre at alle barn og unge får mulighet til å delta på i fritidsaktivitet, uavhengig av familiens økonomi. Målet med ALLEMED-dugnaden er at de sammen skal komme fram til et eller flere tiltak for å inkludere alle barn og unge i fritidsaktiviteter!

Les mer på Hemsedal kommune sin Facebook-side.

Illustrasjon: En idé formet som en lyspære med pil til en puslespillbrikke, som blir en del av et ferdig puslespill.