AlleMed Ung logo‹ Tilbake til hovedsiden
AlleMed Ung illustrasjon av ungdommer med ulik etnisitet, handicap og klesstil.

Hva er ALLEMED Ung

Hvorfor ALLEMED Ung?

Ikke alle som vil får være med på organiserte fritidsaktiviteter. Sånn skal det ikke være. Det kan du gjøre noe med! ALLEMED Ung er et verktøy av og for unge for å få ALLE MED i organiserte fritidsaktiviteter!

Gjennom ALLEMED Ung kan du lære om hvorfor ikke alle barn og unge deltar på fritiden, finne løsninger til hva som skal til for at alle kan bli med, og bidra til å påvirke hvordan barn og unge har det der du bor.

Du vet best hvordan du har det og hva som skal til for at ingen holdes utenfor. Du er eksperter på hvordan det er å være ung i dag, og hva som skal til for at alle får være med på fritidsaktiviteter. Alt det du vet og kan om å vokse opp der du bor, er viktig kunnskap.

ALLEMED Ung ble laget i 2021 og 2022 i samarbeid med ungdommer fra hele Norge.

Tusen takk til våre samarbeidspartnere:

Ungdomsrådet i Hammerfest kommune

Ungdomsrådet i Lødingen kommune

Elevrådet og ungdomsrådet Bømlo kommune

Ungdomsutvalget til Møre og Romsdal Idrettskrets

Ungdomscrew på Løren i Oslo

Hvem er ALLEMED?

ALLEMED er et prosjekt som eies av 35 barne- og ungdomsorganisasjoner. Siden 2016 har vi samarbeidet med kommuner og frivillige organisasjoner i hele landet, for å finne gode løsninger som fungerer lokalt, og som gir alle barn og unge mulighet til å delta i en fritidsaktivitet sammen med andre.

Kontakt oss her for mer informasjon

Kreditering bildebruk på allemed.no/ung: Unsplash.com

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.