Sjekk ut årets ALLEMED-kommuner 2024!

En kombinasjon av illustrasjon og tekst. Øverst er logoen til ALLEMED, og under er et oransje norgeskart på tvers med et hjerte på midten og to hender på hver sin side av kartet.
Så langt i 2024 har 17 kommuner sluttet seg til den nasjonale dugnaden!

ALLEMED gjør seg nok en gang klare for å turnere rundt i landets kommuner! 17 kommuner har så langt i 2024 sluttet seg til den nasjonale dugnaden mot fattigdom og utenforskap blant barn og unge, med mål om å gjennomføre en ALLEMED-dugnad lokalt hos seg.

En ALLEMED-dugnad er en møteplass på tvers hvor kommunalt ansatte, lokal frivillighet og næringsliv, og unge selv møtes til målrettede samtaler om hva vi kan gjøre, alene og i fellesskap, for å få ALLEMED i fritidsaktiviteter uavhengig av økonomi!

Årets kommuner så langt!
 1. Sarpsborg kommune, Østfold
 2. Kristiansand kommune, Agder
 3. Asker kommune, Akershus
 4. Skien kommune, Telemark
 5. Ulstein kommune, Møre og Romsdal
 6. Surnadal kommune, Møre og Romsdal
 7. Tolga kommune, Innlandet
 8. Vegårshei kommune, Agder
 9. Ringeriket kommune, Buskerud
 10. Melhus kommune, Trøndelag
 11. Bygland kommune, Agder
 12. Flekkefjord kommune, Agder
 13. Målselv kommune, Troms
 14. Åseral kommune, Agder
 15. Moss kommune, Østfold
 16. Salangen kommune, Troms
 17. Hurdal kommune, Akershus
Oversikt samarbeidskommuner for 2024

Erfaringer fra tidligere samarbeid

Lurer du på hva ALLEMED-samarbeid kan resultere i? Du kan lese om erfaringer fra tidligere dugnader i vår erfaringsrapport! Erfaringsrapporten oppsummerer hvordan samarbeidet er blitt gjennomført i perioden 2018-2019 og hva som diskuteres i dugnadene, samt suksesskriterier for å lykkes.

Les erfaringsrapporten her!

«Jeg tror arbeidet med ALLEMED og dugnaden har vært en øyeåpner for mange i organisasjonen vår med tanke på ufrivillig utenforskap og hvor viktig det er for barn og unge å få være med på fritidsaktiviteter. Og så tror jeg vi og mange andre kommuner kan bli mye flinkere til å snakke med og møte de frivillige laga og organisasjonene i kommunen - møteplasser og dialog er avgjørende for å lykkes. Det føler jeg vi nå har fått gjennom ALLEMED», Kontaktperson i Sør-Fron, Bjørn Sletten, Kulturleder

ALLEMED jobber også for tiden med å utvikle en ny erfaringsrapport, som skal publiseres i slutten av 2024. Hold deg oppdatert i våre kanaler!

Vil din kommune samarbeide med oss?

ALLEMED har fortsatt noen plasser ledig for samarbeid 2024! Er deres kommune en av våre nye samarbeidskommuner?

Hittil har vi hatt over 100 ALLEMED-kommunesamarbeid! Vi ønsker enda flere med på laget! Se hvilke kommuner som har tatt i bruk ALLEMED-verktøyet her!

Interessert i å vite mer om samarbeid?

Fyll ut interesseskjema hvor du forteller litt mer om arbeidet som allerede gjøres i kommunen. Interesseskjemaet er uforpliktende å fylle ut, og vi tar kontakt med alle interessenter fortløpende.

Fyll ut interesseskjema for kommuner her!

Ta kontakt med oss her!
Følg oss på Facebook her!
Meld deg på vårt nyhetsbrev her!

Relaterte artikler:

Vil du samarbeide med oss i 2024?

Tilbake til alle nyheter

Les mer

No items found.
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.