Fikk du ikke med deg ALLEMED-konferansen?

Bilde av deltakere i sofasamtale om lokale fritidserklæringer. Deltakere fra Bufdir, NDFU, Kinn kommune og Bærum kommune.
Foto av Peder Tubaas, Vestland Media.
Se opptak av hele ALLEMED-konferansen her!

Årets ALLEMED- konferanse gikk av stabelen 16. februar med 180 deltakere fysisk tilstede på Kulturhuset i Oslo, og over 500 deltakere digitalt! Engasjerte ildsjeler, kloke ungdommer, dyktige forskere og forbilder når det gjelder samarbeid, bidro til å gi oss et bilde av hvorfor ikke alle barn og unge er en del av fellesskapet deltakelse i fritidsaktiviteter gir. Samtidig fikk vi høre om mange gode tiltak og idéer for hva vi sammen kan gjøre for å få ALLE MED!

«Barrierene for deltakelse henger sammen og derfor må tiltakene også henge sammen! » -Helene Skeie Østhus på ALLEMED konferansen 2023

Her finner du tekstet opptak av ALLEMED-konferansen!

Tilbake til alle nyheter

Les mer

No items found.
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.