Dugnadsturné høst 2024

Illustrasjon av Norge med hjerte og ALLEMED logo
Illustrasjon - Daniel Nordland
ALLEMED Dugnadsturné 2024 fortsetter til høsten, og en rekke kommuner står for tur for å få besøk.

Kommunene har sluttet seg til den nasjonale dugnaden mot fattigdom og utenforskap blant barn og unge, med mål om å gjennomføre en ALLEMED-dugnad lokalt hos seg.

En ALLEMED-dugnad er en møteplass på tvers hvor kommunalt ansatte, lokal frivillighet, næringsliv og barn og unge selv møtes til målrettede samtaler om hva vi kan gjøre, alene og i fellesskap, for å få ALLEMED i fritidsaktiviteter uavhengig av økonomi og andre barrierer!

Her er oversikten over hvilke kommuner som får besøk høsten 2024:

3. september: Melhus, Trøndelag

11. september: Åseral, Agder

24. september: Moss, Østfold

26. september: Bygland, Agder

10. oktober: Flekkefjord, Agder

21. oktober: Målselv, Troms

6. november: Salangen, Troms

Oktober: Hurdal, Akershus

Oktober: Narvik, Nordland

Oktober/ November : Ås kommune, Akershus

Erfaringer fra tidligere samarbeid

Lurer du på hva ALLEMED-samarbeid kan resultere i? Du kan lese om erfaringer fra tidligere dugnader i vår erfaringsrapport! Erfaringsrapporten oppsummerer hvordan samarbeidet er blitt gjennomført i perioden 2018-2019 og hva som diskuteres i dugnadene, samt suksesskriterier for å lykkes.

Les erfaringsrapporten her!

ALLEMED jobber også for tiden med å utvikle en ny erfaringsrapport, som skal publiseres i slutten av 2024. Hold deg oppdatert i våre kanaler!

Ta kontakt med oss her!

Følg oss på facebook her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev her!

Tilbake til alle nyheter

Les mer

No items found.
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.