ALLEMED på Arendalsuka 2022!

Plakat og tekst: Lansering av inkluderendefritid.no. Live-stream på Facebook, onsdag 17. august kl. 14.30
ALLEMED kickstarter høsten med flere arrangementer under Arendalsuka. Vi håper å se deg der!

Lansering av Inkluderendefritid.no

Onsdag 17. august kl. 14:30-15:30 i lokalene til Frelsesarmeen (Live stream)

ALLEMED og Nasjonal dugnad mot fattigdom og utenforskap blant barn og unge har i samarbeid med forskningsinstituttet Fafo kartlagt hvordan norske kommuner jobber lokalt for å realisere Fritidserklæringens mål. Resultatene fra første formelle kartlegging presenteres gjennom lanseringen av det digitale Norgeskartet “Inkluderende fritid”.

Erik Wold leder oss gjennom arrangementet, og vi hører fra

  • Erika Wollner, prosjektleder i ALLEMED, som presenterer hovedfunn
  • Arendal kommune og Vestland fylkeskommune og deres kommentarer
  • Politikere i en panelsamtale

Link til programmet her!
Link til arrangementet på Facebook her!

Hvordan legge til rette for reell medvirkning?

Torsdag 18. august kl. 08:00-09:00 på Torvscenen

Barn og unge har rett til å bli hørt i saker som handler om deres liv og deriblant egen deltakelse i fritidsaktiviteter. Sammen med ungdommer, Forandringshuset, Redd Barn og Ungdom og Fritid skal vi sette reell medvirkning blant unge på agendaen i Arendal.

Vi inviterer ungdommer, politikere og deg til en felles samtale om hvordan det skal tilrettelegges for at unge får medvirke på ulike arenaer som påvirker deres liv - på de unges premisser! Bli med på arrangementet for å lære mer om metoder for reell medvirkning og for å lære mer om hva ungdommene selv tenker om dette.

Link til programmet her!

Sett av tidspunktene og møt oss for spennende samtale og diskusjon knyttet til hvordan kommuner jobber med barn og unges rett til deltakelse på fritidsarenaen og reell medvirkning!

Håper å se deg på våre arrangement!

Tilbake til alle nyheter

Les mer

No items found.
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.