ALLEMED-kommuner 2022

Plakat: Tekst over bilde av to unge mennesker som tar hverandre i hendene. “ALLEMED-kommuner 2022 Nasjonal dugnad mot fattigdom og utenforskap blant barn og unge www.allemed.no”
Så langt i 2022 har 9 kommuner sluttet seg til den nasjonale dugnaden. Vi har fortsatt ledige plasser!

ALLEMED gjør seg nok en gang klar for høstens dugnadsturné! Ni nye kommuner har i 2022 sluttet seg til den nasjonale dugnaden mot fattigdom og utenforskap blant barn og unge, med mål om å gjennomføre en ALLEMED-dugnad lokalt hos seg.

Fire kommuner har allerede gjennomført ALLEMED-dugnader hvor kommunalt ansatte, lokal frivillighet og næringsliv, og unge selv møttes til målrettede samtaler om hva vi kan gjøre, alene og i fellesskap, for å få ALLEMED i organiserte fritidsaktiviteter!

1. Voss, Vestland - Gjennomført 20.04.22

2. Stad, Vestland - Gjennomført 03.09.22

3. Øvre Eiker, Viken - Gjennomført 29.04.22

4. Jevnaker, Viken

5. Trondheim, Trøndelag

6. Røros, Trøndelag - Gjennomført 08.09.22

7. Kristiansund, Møre og Romsdal

8. Sør-Odal, Innlandet

9. Trysil, Innlandet

Vi har fortsatt ledige plasser! 

Fyll ut interesseskjema eller ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tilbake til alle nyheter

Les mer

No items found.
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.