Kontakt oss

Har du spørsmål om ALLEMED, eller vil du dele deres erfaringer og suksesshistorier med inkluderingsarbeid med oss? Ønsker du mer informasjon om ALLEMED-initiativet eller verktøyet? Sjekk ut «Ofte stilte spørsmål» nederst på denne siden, eller ta kontakt med oss på e-post: kontakt@allemed.no.

Dersom det er ønskelig, kan dere kontakte oss i sekretariatet direkte:

Prosjektkoordinator ALLEMED:
Elvane H. Sokoli, elvane.haxhisokoli@kfuk-kfum.no

Prosjektkoordinator ALLEMED:
Thale Solli Kvernberg  (permisjon), thalesk@kfuk-kfum.no

Prosjektleder ALLEMED:
Kristin Urrang, kristin.urrang@kfuk-kfum.no

Registrer deg

Få verktøyene tilsendt i posten. Registrer kommunen eller den frivillige organisasjonen du jobber med her.

Registreringsskjema

Ofte stilte spørsmål

Hvem er NDFU?

Nasjonal dugnad mot fattigdom og utenforskap blant barn og unge er et bredt fellesinitiativ bestående av norske frivillige organisasjoner, fagmiljøer og foreninger. Vi har som mål å belyse norsk fattigdom og bidra til å bekjempe negative konsekvenser av utenforskap blant barn og unge. Du kan lese mer om oss på forsiden.

Hvordan bli med?

Du blir enkelt med ved å registrere deg her og gjennomføre en dugnad.

Kan jeg søke pengestøtte her?

Nei det kan du dessverre ikke. ALLEMED er et informasjon- og handlingsverktøy som legger til rette at man selv tar opp tema og arbeider direkte med inkludering i egen organisasjon. Du kan ta kontakt direkte med organisasjonene som er med i dugnaden for å høre om deres støtteordninger. Du finner de her.

Jeg har ikke mottatt noe i posten.

Leveringstid på materiale til teamdugnaden er ca en uke. Husket du å krysse av for at du ville materialet tilsendt via post når du registrerte deg? Om ikke registrer deg på nytt her. Har du ikke mottatt materialet etter en uke ta kontakt via kontaktskjema nedenfor.