Ofte Stilte Spørsmål

Hvem er NDFU?

Nasjonal dugnad mot fattigdom og utenforskap blant barn og unge er et bredt fellesinitiativ bestående av norske frivillige organisasjoner, fagmiljøer og foreninger. Vi har som mål å belyse norsk fattigdom og bidra til å bekjempe negative konsekvenser av utenforskap blant barn og unge. Du kan lese mer om oss på forsiden.

Hvordan bli med?

Du blir enkelt med ved å registrere deg her og gjennomføre en dugnad. Du kan lese mer om hva det innebærer å gjennomføre en dugnad under Bli med.

Kan jeg søke pengestøtte her?

Nei det kan du dessverre ikke. ALLEMED er et informasjon- og handlingsverktøy som legger til rette at man selv tar opp tema og arbeide direkte med inkludering i egen organisasjon. Du kan ta kontakt direkte med organisasjonene som er med i dugnaden for å høre om deres støtteordninger. Du finner de her.

Jeg har ikke mottatt noe i posten.

Leveringstid på materiale til teamdugnaden er ca en uke.  Husket du å krysse av for at du ville materialet tilsendt via post når du registrerte deg? Om ikke registrer deg på nytt her. Har du ikke mottatt materialet etter en uke ta kontakt vi kontaktskjema nedenfor.

Kontaktskjema

Lurer du på noe du ikke har fått besvart i ofte stilte spørsmål? Eller vil du dele deres erfaringer og suksesshistorier med inkluderingsarbeid? Ønsker du mer informasjon om ALLEMED-verktøyet for kommuner? Ta gjerne kontakt med oss på e-post.

Prosjektkoordinator ALLEMED frivillighet:
Thale Solli Kvernberg, thalesk@kfuk-kfum.no

Prosjektkoordinator ALLEMED kommune:
Kristin Urrang, kristin.urrang@kfuk-kfum.no

 

Du kan også bruke kontaktskjema under.

Ditt navn

E-post

Emne

Melding