Bli med på ALLEMED!

Å bli med på ALLEMED koster ingen ting og du binder deg ikke til noe som helst. Vi oppfordrer deg til å registrere deg slik at alle kan se at i din gruppe/lag har dere fokus på, og arbeider aktivt med inkludering av alle uavhengig av økonomiske forutsetninger.

Alt du trenger å gjøre for å bli en del av ALLEMED er å gjennomføre en dugnad og aktivt arbeide med inkludering av alle barn som ønsker å være en del av din gruppe. Dugnaden er enkelt lagt opp og tar ikke lang tid. Det viktigste er at dere kommer frem til gode konkrete handlinger som skal sørge for at alle får være med.

Del gjerne deres erfaring med gjennomføring av dugnaden og tiltakene dere har kommet frem til. Send oss en e-post med deres historie. Ved å dele inspirerer dere andre til å gjøre samme innsatsen!

Slik gjennomfører du en dugnad:

Å gjennomføre en dugnad er enkelt. Bestem hvor hvor mange du mener det er aktuelt å ha med på dugnaden. Er den for laglederne i din fotballklubb eller ønsker du å inspirere alle dine frivillige under et seminar? Du kan velge mellom teamdugnad eller stordugnad. Under verktøy kan du lese mer om hvilken dugnad du skal velge. Registrer deg her.

Når du har valgt hvilken dugnad du skal gjennomføre velger du om du vil ha materialet tilsendt i posten eller om du ønsker å laste det ned selv. Vær obs på at det kun er teamdugnaden som kan sendes via post! Det følger med en kjøreplan til hver enkelt dugnad som steg for steg forteller deg hvordan dugnaden skal gjennomføres. Ønsker du å endre på noe underveis er selvfølgelig det mulig. Det gode arbeidet og resultatene viktigst. Sørg for at resultatene deres blir forankret i organisasjonen/gruppen og la inkluderingen begynne!